NOUMIDIA RESTO TURNHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Noumidia Resto Turnhout. Meer weten? Ontdek meer

25 dec 2022 om 21:15 Het is zelden dat ik tegenwoordig nog een bestelling op tijd heb! Daarom 5/5 voor bezorging! Het eten was lekker maar niet wat ik besteld had. Ik had een kapsalon kip met andalouse besteld. En kreeg kaspalon kebab met Cocktail Daarom een 4/5
15 dec 2022 om 18:27 Delivery was 40 minutes late. Food was cold chicken nuggets are some kind is silly joke. Strongly UNRECCOMENDED
11 dec 2022 om 20:22 Ik bestelde 2 smoskes met kaas en ham , kaas was er op , maar geen ham hoor ! En de broodjes waren oud Echt teleurgesteld
24 nov 2022 om 10:01 Eten goed en snelle bezorging
30 okt 2022 om 19:58 It arrived 25 minutes earlier than the app showed! The food is delicious and big portions!!! Thank You
17 okt 2022 om 11:29 bestelling was niet juist, broodje kip speciaal zonder rauwe ui, 3 stukjes paprika in de kip speciaal geen gebakken ui maar wel rauwe tussen het broodje
1 okt 2022 om 21:14 Eten veel te laat bezorgd en het was niet lekker
14 aug 2022 om 19:05 eten was goed alleen een blikje drinken tekort bij mijn bestelling dat vind ik wel jammer
8 aug 2022 om 11:50 De bezorger was vriendelijk, niets op aan te merken. Maar de kapsalon was een bak vet, een regelrechte diarreefabriek. De salade was vers. De pizza vond ik enorm goedkoop smaken
1 aug 2022 om 0:36 Super snel geleverd! Zoals altijd lekker!
18 jul 2022 om 11:08 Deeg van pizza was niet gaar.
30 mei 2022 om 1:22 Didn’t pay attention to our note, we asked not to have Some products nut they were on the pizza