NOUMIDIA RESTO TURNHOUT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Noumidia Resto Turnhout. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 10:01 Eten goed en snelle bezorging
30 okt 2022 om 19:58 It arrived 25 minutes earlier than the app showed! The food is delicious and big portions!!! Thank You
17 okt 2022 om 11:29 bestelling was niet juist, broodje kip speciaal zonder rauwe ui, 3 stukjes paprika in de kip speciaal geen gebakken ui maar wel rauwe tussen het broodje
1 okt 2022 om 21:14 Eten veel te laat bezorgd en het was niet lekker
14 aug 2022 om 19:05 eten was goed alleen een blikje drinken tekort bij mijn bestelling dat vind ik wel jammer
8 aug 2022 om 11:50 De bezorger was vriendelijk, niets op aan te merken. Maar de kapsalon was een bak vet, een regelrechte diarreefabriek. De salade was vers. De pizza vond ik enorm goedkoop smaken
1 aug 2022 om 0:36 Super snel geleverd! Zoals altijd lekker!
18 jul 2022 om 11:08 Deeg van pizza was niet gaar.
30 mei 2022 om 1:22 Didn’t pay attention to our note, we asked not to have Some products nut they were on the pizza
19 mei 2022 om 23:33 Perfect
16 mei 2022 om 8:22 we hadden gevraagd om 18:00 uur te bezorgen, en onze maaltijd was vroeger geleverd dat vind ik pas service, bij verschillende moet jezelf nabellen om te vragen waar je eten blijft zijn nooit op tijd maar chapeau bij jullie is dit niet het geval.
11 mei 2022 om 23:43 ALLES WAS PERFECT